aandzee.id – Lirik Lagu Patah Hati Terseseg : Cry by Rihanna

Hayo ngaku aja, kamu kesini karena lagi patah hati, betul? Nggak apa-apa. Patah hati terjadi pada banyak manusia meski nggak semua. Mungkin kita saja yang bernasib sama. Sakit tak berdarah, seseg didalam dada, pingin nangis terus, nyesel kenapa mesti ketemu orang kayak dia yang pada akhirnya minggat meninggalkan kita.

Tapi ya udah sih, mari balik lagi ke peraturan tidak tertulis yang pada akhirnya kita semua amini. DIA BUKAN JODOH KITA. What the hell?! Nyesek banget ya? Lah, emang mesti gimana, itu semua udah jalannya.

Well, lagu dari Mbak Riri ini bisa banget deh mewakili apa yang lagi kamu rasa. Entah kamu itu cewek atau cowok, menangis karena putus cinta dan patah hati itu nggak ada salahnya. Kamu nggak dosa buat nangis. Sebagai cowok, kamu nggak lemah hanya karena nangis. Nggak ada aturannya cowok dilarang nangis, apalagi para cewek. Huahahaha.

Selain suara merdu dari mantannya Chris Brown ini, menurutku Lirik Lagu Patah Hati Terseseg : Cry by Rihanna juara. Kayak bisa banget mewakili apa yang banyakan orang abis putus cinta rasa.

Okay, biar nggak terlalu lama, dibawah ini adalah Lirik Lagu Patah Hati Terseseg : Cry by Rihanna

Cry – Rihanna

I’m not the type to get my heart broken
I’m not the type to get upset and cry
‘Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye

Relationships don’t get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn’t mean a thing

My mind is gone, I’m spinning round
And deep inside my tears I’ll drown
I’m losing grip, what’s happening?
I strayed from love, this is how I feel

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life

Now I’m in this condition
And I’ve got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry

Did it happen when we first kissed?
‘Cause it’s hurtin’ me to let it go
Maybe ’cause we spent so much time
And I know that it’s no more

I shoulda never let you hold me baby
Maybe why I’m sad to see us apart
I didn’t give it to you on purpose
Can’t figure out how you stole my heart

My mind is gone, I’m spinning round
And deep inside my tears I’ll drown
I’m losing grip, what’s happening?
I strayed from love, this is how I feel

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life

Now I’m in this condition
And I’ve got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry

How did I get here with you? I’ll never know
I never meant to let it get so personal
And after all I tried to do, to stay away from loving you
I’m broken hearted, I can’t let you know
And I won’t let it show, you won’t see me cry

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life

Now I’m in this condition
And I’ve got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life (You’ll never see me cry)

Now I’m in this condition
And I’ve got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry

All my life

Source: Musixmatch
Songwriters: Tor Hermansen / Mikkel Eriksen / Frankie Storm
Cry lyrics © Sony/atv Songs Llc, Dabney Music Publishing, Emi Music Publishing Ltd